webdesign example displays

Diensten

Uitgebreide vaardigheden in grafisch ontwerp en visuele communicatie in combinatie met 20 jaar ervaring in het creëren van websites voor grote en kleine bedrijven staan borg voor het succesvol promoten van uw bedrijf. Screenssuccess creëert slimme, klantspecifieke website oplossingen door gebruik te maken van bestaande en de nieuwste technologieën.
Een eenvoudig te gebruiken CMS zorgt er verder voor dat uw website binnen no time online is.

 • Webdesign en website realisatie

  Een paar seconden zijn bepalend voor het succes van uw website. Zo snel beslist een potentiële klant of hij verder kijkt of verder klikt. Het uiterlijk van uw website is daarom even belangrijk als opbouw en werking. Samen met de klant ontwerpen we een succesvolle website op basis van een compleet nieuw ontwerp of een reeds bestaande website of huisstijl.

  Website ontwerpen van eenvoudige homepage tot uitgebreide website compleet met cms, Screensuccess heeft de juiste expertise in huis om u van dienst te zijn. Ons team houdt zich constant op de hoogte van de nieuwste technologieën zodat de door ons gecreëerde websites altijd aan de nieuwste normen voldoen. Zo houden wij ons aan webstandaarden opgesteld door de World Wide Web Commitee (W3C). Dit garandeert dat onze websites gemakkelijk te bedienen en te beheren zijn. Bovendien zijn wij trots op de uitermate hoge scores van de websites die wij volgens de nieuwe, zeer strenge overheidsrichtlijnen (drempels weg) voor verschillende overheden gecreëerd hebben.

  Mobiele websites responsive webdesign

  Onze websites passen zich aan aan het gebruikte formaat beeldscherm (responsive webdesign) en zijn daarmee niet alleen goed leesbaar op standaard beeldschermen, maar ook op mobiele telefoons en alle mogelijke tablets.

  Het ontwerp voor de nieuwe website komt samen met u tot stand. Hierbij kan het gaan om een compleet nieuw ontwerp of om de re-design van een reeds bestaande website of huisstijl.

  Onze professionaliteit in grafisch ontwerp verzekert een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling van de website. Welke stijl dat is, bepaalt u.

  • Onze websites passen zich aan aan elk beeldschermformaat
  • Snel opgeladen op elk toestel
  • Dankzij HTML5 meer functionaliteiten en betere layouts
 • responsive website design
 • Content management systeem (CMS)

  Een content management systeem houdt in dat u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en up-to-date houden. Samen met u ontwikkelt Screensuccess uw nieuwe website en voert u in in het gebruik van de cms tool. Hierna kunt zelf de inhoud wijzigen en up-to-date houden, zonder bijkomende kosten van een extern bureau. Screensuccess maakt hierbij gebruik van een zgn. open source cms, een cms tool waarvoor u geen kosten hoeft te betalen, en waardoor u zodra de website klaar en online is, niet aan Screensuccess gebonden bent. Vele andere webdesignbureaus maken gebruik van hun eigen cms software, zodat u bij wijzigingen of updates van de website zelf, altijd gebonden blijft aan hetzelfde webdesignbureau.

 • Content management systeem administratie tool
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)

  Het feit dat onze websites aan de nieuwste webstandaarden voldoen garandeert hun goede vindbaarheid op het internet. Dit kan nog verder verbeterd worden door zgn. zoekmachine optimalisatie, d.w.z. door het juiste toepassen van zoektermen in de tekst wordt de vindbaarheid op het internet geoptimaliseerd.

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) desktops
 • Grafische vormgeving

  Door onze jarenlange ervaring op het gebied van grafische vormgeving en technische illustraties kunnen we u de volgende diensten aanbieden:

 • drukwerk